This is a veeery easy recipe and a wonderful side dish.
Ingredientes / Ingredients:
2 cenouras médias raladas;
2 mid size grated carrots;
2 mid size grated carrots;
2 dentes de alho picadinhos;
2 garlic cloves;
2 garlic cloves;
3 colheres de sopa de gergelim;
3 table spoons of sesame;
3 table spoons of sesame;
3 colheres de sopa de azeite de oliva;
3 table spoons of olive oil;
3 table spoons of olive oil;
sal, pimenta e cheiro verde a gosto.
salt, pepper and parsley, to taste.
salt, pepper and parsley, to taste.
Preparação / Preparation:
Coloque em uma frigideira o azeite e o alho, refogue. Acrescente o gergelim e refogue, mexendo sempre, por aproximadamente 2 minutos.
In a frying pan braise garlic with olive oil. Add the add sesame and braise, always stirring, for about 2 minutes.
Depois acrescente a cenoura, sempre mexendo, e refogue por 2 ou 3 minutos, até ela mudar a cor. Não deixe muito tempo, ela deve ainda estar crocante.
Then add the carrots, always stirring and braise for 2 to 3 minutes, until it changes color. Do not leave them too long in the fire, they must still be crispy.
Tempere a gosto e pronto!
Season to taste, and we're ready!
In a frying pan braise garlic with olive oil. Add the add sesame and braise, always stirring, for about 2 minutes.
Then add the carrots, always stirring and braise for 2 to 3 minutes, until it changes color. Do not leave them too long in the fire, they must still be crispy.
Season to taste, and we're ready!
1 comentários:
Hmmm deu fomeee!! Cara boa essa receita!!! Postem mais delicinhas para seus leitores! :)
BJs
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